Jury

Rob Jansen

Zelfstandig ondernemer sinds 2004, met een focus op bedrijfsontwikkeling in de glastuinbouw. Investeerder sinds 2009 en oprichter van het unieke horecapaviljoen De Helden van Kien . In 2021 gestart met de ontwikkeling van Land van Kien.

Robert Hartman

Meer dan 25 jaar ervaring in engineering en advisering van technische projecten. Momenteel programma manager bij Actemium in Veghel. Tijdens zijn MBA-afstuderen in 2023 ontwikkelde hij een blauwdruk voor startups om hun kans op succes te vergroten.

Albert Dominicus

Ondernemer sinds zijn 39ste, gestart als Adviseur MKB-advies en nu eigenaar van Adagium bedrijfsoverdrachten. Mede-investeerder/coach in een succesvol internetbedrijf e-bike-accu.nl, gegroeid van nul euro omzet naar ruim 7 miljoen in 4 jaar. Ook jarenlang voorzitter van VMK (ondernemersvereniging voor het MKB in Veghel), betrokken bij de oprichting van StartUp Meierijstad, en momenteel fractievoorzitter van de VVD in de gemeenteraad van de gemeente Meierijstad.

Arent van Dijk

Mede-oprichter van De Welten Groep, verkocht in 2006. Oprichter en verkoper van Meerkat BV in 2015. Initiator van POM - Platform Ondernemend Meierijstad en StartUp Meierijstad. Ervaren ondernemer met een indrukwekkende track record.