Prijzenpakket

Ontdek de Waardevolle Prijzen van Pitch Perfect Meierijstad

Bij Pitch Perfect Meierijstad gaat het niet alleen om het pitchen van jouw innovatieve ideeën aan een panel van ervaren ondernemers en investeerders; het gaat ook om de unieke kans om je onderneming naar een hoger niveau te tillen met ons uitgebreide prijzenpakket. Dit jaar hebben we een reeks prijzen samengesteld die speciaal zijn ontworpen om jouw zakelijke reis te ondersteunen, te versterken en te inspireren.

Hoofdprijs: De Springplank naar Succes

€500 Cheque van de Gemeente: Een financiële injectie van €500 om je bedrijfsvisie te realiseren.

Gratis Werkplek: Krijg een vliegende start met toegang tot een inspirerende werkplek.


Coachingpakket:

  • HKB Coaching: Profiteer van waardevolle coaching sessies gericht op bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling.
  • YouPoint Coaching: 1,5 uur gratis coaching door Yvonne Verhoeven van YouPoint.
  • Jury Coaching: Ontvang persoonlijke feedback en begeleiding van onze ervaren juryleden tijdens een gratis lunch op de Noordkade.

Speciale prijzen:

  1. Jan Simons Verzekering Intake+: Zorg voor de juiste zakelijke bescherming met een op maat gemaakte verzekeringsintake.
  2. Marketingplan Intake bij NUFF Marketing: Ontwikkel een krachtige marketingstrategie met hulp van de experts.
  3. Communicatieplan bij Yvonne Verhoeven: Verfijn je communicatiestrategieën met professioneel advies.
Extra Beloningen:

- Yoga Sessie voor Iedere Pitcher: Ontspan en hercentreer met een professionele yoga sessie.
- 3 Privé Yogalessen en Ademhalingsoefeningen voor de Winnaar: Neem even een moment voor jezelf met privélessen gericht op ontspanning en focus

Doe mee en win!

Pitch Perfect Meierijstad is jouw kans om niet alleen je bedrijfsideeën te delen maar ook om een pakket te winnen dat ontworpen is om zowel je professionele als persoonlijke groei te ondersteunen. Met prijzen die variëren van financiële steun en professionele begeleiding tot welzijnsactiviteiten, bieden we iets waardevols voor elke ondernemer.

Wacht niet langer, schrijf je nu in en wie weet ga jij naar huis met dit ongelooflijke prijzenpakket. Jouw idee verdient het podium, en bij Pitch Perfect Meierijstad krijg je de kans om te stralen.